"De Niros spill" er lagt til ønskelista, høres ut som en bok for meg og min interesse for Midtøsten. Nå befinner jeg meg på Oslos vestkant i Dilettanten av Terje Holtet Larsen. En bok og forfatter jeg ble oppmerksom på gjennom Ava. Han skriver etter min mening usedvanlig godt, og med en humoristisk undertone som når meg langt inn i sjelen. Terje Holtet Larsen fortjener en mye større leserskare enn det ser ut til at han har her inne. Ser det er bare 22 som følger boka.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Da tror jeg absolutt du kommer til å like denne. Du har faktisk mye av "skylden" for at jeg ble interessert i den delen av verden og de mange konfliktene, spesielt gjennom "Kvinne blant Krigsherrer".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var hyggelig sagt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserIngeborg GHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir SundetWenche VargasHilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian AxdalAlice NordliBjørg Marit TinholtGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk Nordvest