Jeg ønsker at man kunne merke av bøkene man ønsker seg og vil lese, uten at disse skal telle med i totalt antall bøker man har i bokhyllen. Det er mange bøker jeg slett ikke eier, men ønsker å lese (jeg får mange gode ideer her), - men nå utgjør de ønskede bøker en kvartedel av "bokhyllen min", og gjør oversikten vanskeligere mhp de bøker jeg faktisk har.

Kan ikke bokhyllen bare utgjøre antall bøker man faktisk har lest?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg ønsker at man kunne merke av bøkene man ønsker seg og vil lese, uten at disse skal telle med i totalt antall bøker man har i bokhyllen.

Mener du at tallet i menyen - skjermbilde fra menyen - burde fratrekkes bøker som ligger under "skal lese" eller "ønsker deg"? Slik at om man har lagt til 100 bøker, men ønsker deg 10 av disse, så burde det stått 90 bøker?

Det er mange bøker jeg slett ikke eier, men ønsker å lese (jeg får mange gode ideer her), - men nå utgjør de ønskede bøker en kvartedel av "bokhyllen min", og gjør oversikten vanskeligere mhp de bøker jeg faktisk har.

Jeg ser at du har opprettet en bokhylle med navnet "ØNSKER Å LESE". Mener du at du vil ha denne bort fra kakediagrammet her? kakediagram

Kan ikke bokhyllen bare utgjøre antall bøker man faktisk har lest?

Kan du forklare nærmere hva du mener med bokhyllen i denne sammenhengen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oj tusen takk! Den siste halvparten av svaret ditt opphevet mesteparten av frustrasjonen min! Jeg hadde ikke helt skjønt hvordan jeg skulle føre boklistene, jeg trodde alle bøkene måtte klassifiseres i en bokhylle.

OPPDATERING:

Nei, dette løste likevel ikke mitt problem. Fortsatt ligger disse bøkene i min bokhylle, bare at bokhyllen nå automatisk har fått navnet "Usortert". Jeg ønsker bøkene fra ønskelisten vekk fra bokhyllen min! Etter min mening bør kun leste bøker ligge i bokhyllen, mens de man ønske seg/skal lese, ikke bør ligge der og ikke telles med i bokhyllen.

Er det mulig å endre dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sitat: "mens de man ønske seg/skal lese, ikke bør ligge der og ikke telles med i bokhyllen"

Syns da bøker man skal lese fint kan stå i bokylla. Jeg har 20 bøker i min bokhylle nå som skal leses. Bøker jeg eier, men ikke har lest enda.

Men er enig i at bøker på ønskeliste ikke trenger være med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, hva med alle de bøkene man kanskje har, som man nødvendigvis ikke har lest, eller som man bare har lest deler av; jeg tenker for eksempel på bøker av typen leksika, diktsamlinger, samlede verker, historiske verk i flere bind, eller bøker man kanskje samler på etc etc; for min del vil jeg gjerne ha dem med i boksamlingen.

Når det gjelder bøker i kategorien "ønskeliste" er jeg enig; disse bøkene trenger ikke telles med i bokhyllen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig. "Ønskeliste" trenger ikke være med. Det er jo bøker man ikke har.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De bøkene du nevner kan du jo bare legge inn selv. Så kan du kalle hyllene med nettopp det (oppslagsverker osv).

Det er verre med de bøkene du ikke ønsker å ha i "Bokhyllen" men likevel på en ønskeliste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde ønsket bøker jeg ikke har lest ikke var i kakediagrammet. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud