En liten perle av en bok. Fantastiske naturskildringer fra gården Theotime i Provence, man kan nesten merke luktene, kjenne smakene og se årstidenes forandringer ute på den rolige landsbygden i Frankrike, men det er også mørke skyer i horisonten ... Originaltittel: Le Mas Theotime. Kom ut i 1946, på norsk i 1948.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har hatt boka, en norsk utgave i bokhylla en stund, og nå var tiden kommet for å lese den. Enig med deg at boka er en liten perle, en ekte Provence bok.
Menneskene vi blir kjent med har virkelig sine særegenheter, ingen fremstår som A4 mennesker i det hele tatt, de sliter og strever og kommuniserer på sin måte. Jordbrukerne her strever med jorda og innhøstingen, og kjærligheten til den er en fornøyelse å lese. Men så skjer det noe urovekkende som forstyrrer det daglige arbeidet...... sier ikke mer.
Finner dere boka kan jeg anbefale å ta den med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

INA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieTove Obrestad WøienTralteHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaske