Stormenes Tid blir tv serie http://www.the-pillars-of-the-earth.tv/

Ser veldig frem til dette,bøkene er fantastiske å klippene og bildene på nettsiden ser fabelaktige ut..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Har sett omtrent halvparten av serien og er ganske så fornøyd. Det er riktignok mange år siden jeg leste boken slik at jeg ikke henger meg opp i alt som er lagt til eller fjernet i filmatiseringen.

Noen av karakterene er kanskje noe overdrevne, men castingen på Jack er strålende. Han er akkurat slik jeg så ham for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stormenes tid - Premiere! 1 : 8 HD. En storslått miniserie om krig, kjærlighet og religiøse konflikter i 1200-tallets England, under byggingen av katedralen Kingsbridge. Basert på Ken Folletts berømte roman, og med Scott Ridley (Gladiator) som produsent. tv 2 11/7

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha sett fem episoder er jeg veldig fornøyd! :-D Men, det er lenge siden jeg leste bøkene, slik at jeg ikke har alle detaljene like friskt i minne.. Hvordan døde Tom?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har sett på bildene som ser veldig bra ut, men får ikke opp videoklippene. Enig i at bøkene er fantastiske. Har dem som mine favoritter sammen med bla "I all evighet".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hei:) har du lest i all evighet? jeg har ikke lest di to første bøkene.. stormenes tid.. men jeg kjønner vel den boka for det? den boka er stooor, og jeg vet ikke når jeg begynner på den.. men gleder emg til å lese den.. hørt mye bra om den..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, etter å ha lest stormenes tid, leste jeg i all evighet. Den var for meg fantastisk, nesten på linje med de to foregående. En av mine favoritter, helt klart. Noe å glede seg til, selv om du ikke har lest stormenes tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De er blant mine favoritter også, men "I all evighet" ligger fortsatt på vent. Jeg har gledet meg så lenge til denne, at jeg er redd for å bli skuffet når jeg først leser den, derfor venter jeg litt til :-)

Men kanskje den bør bli min neste bok ut?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser I all evighet får litt blandet kritikk, men spør du meg er svaret helt klart ja. Likte du som jeg Stormenes tid, nyter du garantert 1100 sider til fra katedralbyen Kingsbridge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, denne tv-serien har jeg gledet meg til lenge!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er serien igang i Usa,den ser veldig bra ut.Desverre er det ingen Nordiske tv kanaler som har tenkt å sende denne med det første. http://www.starz.com/originals/thepillarsoftheearth/screeningroom#/episode-101-anarchy

http://www.ken-follett.com/news/index.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for info. Jeg regner med serien vil bli utgitt på DVD etterhvert, så må vel kanskje satse på en slik løsning ettersom det ikke er noen nordiske tv-kanaler som ser verdien i serien..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jippi.. visste ikke at Stormenes tid skal bli TV-serie. Regner med at den kommer hit etterhvert (får vi iallefall håpe).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett