Jeg kommer til å følge Sparky Sweets på Twitter, og sikkert anbefale han videre. Tror nok at han hovedsaklig blir en erstatning for lesing, men noen flere vil åpne boka og lese selv. Da gjør han en forskjell. Han snakker jo ikke til oss bokelskere, men til noen av de andre som ikke leser. Det er mange av dem, tror det er vanskelig å forestille seg hvor mange for oss som har vokst opp med bokhyller. Å bli eksponert for fortellinger er i seg selv supert. Det er vel utviklingsmessig mellom det å se på bilder og lese, og jeg sier heia til Sparky Sweets.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har også stor sans for idéen. Det innholdsmessige tør jeg ikke si så mye om. Det gikk så rasende fort at jeg falt av litt i svingene :))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserIngeborg GHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir SundetWenche VargasHilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian AxdalAlice NordliBjørg Marit TinholtGro-Anita RoenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFrisk Nordvest