Enda en nydelig bok fra Herbjørg Wassmo. En usedvanlig fengende livshistorie og selvbiografisk roman. Av de bøkene du bare MÅ få med deg.
Historien om den lille usikre jenta der nord som vokste til en sterk og uavhengig kvinne. Som opplevde overgrep ingen barn skulle bli utsatt for, men som brukte sin fantasi og styrke, fant sin egen vei og skrev seg ut av traumene.
Herbjørg Wassmo sine bøker er fulle av levd liv; de inneholder alltid noe alle og enhver kan gjenkjenne seg i.
Det eneste jeg har å utsette på boka, er at den godt kunne ha vært mye lenger.
Les! Les! Les!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Sterk, fantastisk å lese!!! Jeg blir dratt inn igjen bildene forfatteren tegner for meg. Kjenner følelsene... Hun skriver vondt bra!!! En favoritt for meg!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den er bra ja......naken, utleverende - bitter til tider, men barne-opplevelsene preger vel synet på menn sikkert. "Hun der gir ikke ved dørene", ble det sagt av en av de andre personene i romanen - hun kunne være ganske beinhard og "bitchy" til tider ja.
Min omtale

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja - jeg har lest. Vekselvis med klump, latter og hjerte i halsen. Her får vi del i hovedpersonens sorg, sinne, øyeblikk av triumf så vel som nederlag. Som godt voksen kjenner jeg meg igjen i situasjoner fra yngre år med opprør mot kvinnerollens snevre rammer. Meget personlig og utleverende uten at det blir pinlig, noe jeg tror skyldes vinklingen: Dette framstår aldri som grafsing i folks privatliv; hovedpersonen er konsekvent omtalt som "hun", og ingen av de andre personene i boka er nevnt ved navn. Bortsett fra Sara, som åpenbart har vært en stor inspirasjonskilde i livet hennes. (Ikke uten grunn: Sara Lidman er en forfatter som burde leses av alle som elsker god litteratur!)

Her ga jeg en sekser uten å nøle.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gleder meg....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie