Jeg oppdaget nettopp noe nytt: en ordning med leseombud er i oppstartsgropa i Norge! Så fin ide! Et leseombud leser høyt for andre som ikke kan lese selv, f.eks. på barneavdelinger på sykehus eller for eldre på omsorgssentre. Noen her på bokelskere som er leseombud og vil fortelle litt om hvordan det oppleves?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Nå har jeg lett på nettsiden leseombud i nærmere en time, uten å klare å finne ut hvordan jeg melder min interesser. Nettsiden er sikkert flott, men jeg klarer altså ikke å finne frem.
Lese kan jeg, men altså ikke denne nettsiden ... noen som kan hjelpe - hvordan blir jeg et leseombud.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt uoversiktlig nettside, men det står: "Ønsker du å bli leseombud, ta kontakt med ditt lokale Bok til alle-bibliotek."
Oversikten over "Bok til alle-bibliotek" finner du her:
http://www.lesersokerbok.no/?menu=74&id=33

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha, Line. Ja, jeg prøvde denne, men fikk bare en feilmelding. Får gå meg en tur til mitt bibliotek over helgen og snakke med dem. Synes det å være leseombud høres ut som en artig og interessant oppgave. Problemet er at jeg reiser mye, bør vel likevel la seg gjøre å tilpasse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lenken på hjemmesiden virket ikke, men om du limer inn lenken jeg oppga i et nettleservindu, virker den fint, iallefall hos meg.
Håper du finner ut av det, leseombud er en viktig oppgave :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For et flott tiltak!
Jeg har lenge lekt med tanken om å lese høyt for andre. Kanskje dette er sparket som skal til for å meg i gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også fått dette med meg, men det er ikke kommet til min by ennå. I den byen jeg så informasjon om leseombud, så var det driftet via biblioteket. Et veldig godt tiltak. Hvis det er noen her som er leseombud, så håper jeg de vil dele med oss hvordan de opplever det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skulle gjerne gjort en haug med frivillige ting, men tida strekker rett og slett ikke til. Men noe slikt kunne jeg sikkert klart å få til! Dette er noe jeg kunne tenkt meg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeTine VictoriaIngunnJNinaIvar SandStian AxdalKirsten LundBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenBjørg L.Torill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahEllen E. MartolAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaoline