Savant autisme er arvelig. Hvor den egentlig stammer fra vites så vidt jeg vet ikke. Er nok naturens tilfeldigheter som spiller inn. Hvorfor blir noen født "normale" mens andre blir født med Downs og andre syndromer? Ingen vet svaret på det.

Skilsmissen er en naturlig følge av hans autisme. Einstein var til tross for sine mange særegenheter en relativ populær mann hos kvinner, og særlig når han senere ble et internasjonalt ikon. Alt i hans liv tyder for meg på at han faktisk var Savant. At han giftet seg var nok mere et tilfelle av sosiale konvensjoner enn et virkelig ønske fra hans side. Husk at også Da Vinci ga inntrykk av å like kvinner, selv om han var homofil.

Av ren nysgjerrighet, hvor gammel er du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Beklager, jeg uttrykker meg fremdeles upresist. Det jeg mente var, kan du peke meg til en bok/bøker som fremmer teorien? (Asosial refleks: Gå til boka! :)

OT: Av alder er jeg nok minst like gammel som profilbildet mitt....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er på jobb nå og har dermed ikke tilgang til mine bøker. Men jeg kan si så mye som at det er ikke en spesiell bok som har gjort at jeg tror på den teorien. Den er i stor grad egenkonstruert, selv om den er blitt framsatt av andre før min tid:) Men nå må jeg jobbe. Takk for diskusjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette Augustinmge