Jeg hadde høye forventninger til denne boken etter å ha lest om den her inne. Den er jo overalt ! Jeg syns vinklingen var annerledes, og minnet på en måte om "dødens fortelling" i Boktyven. Men det ble ikke like bra. Jeg er enig i at slutten var skuffende. Det ble veldig spesielt og, ja - kanskje billig til og med. Jeg ser at filmen har fått dårlige kritikker, men jeg skal jamen gi den en sjanse :-)

Tar med meg tipset ditt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kanskje jeg hadde likt den litt bedre om jeg ikke allerede hadde lest What Dreams May Come, blir ofte til at man sammenligner når det handler om samme tema. Jeg tror desverre ikke at den boka har blitt oversatt til norsk men man kan finne gode priser på Play.com(billigere enn i Norge) med gratis frakt fra England. Hvis du ikke har noe imot å lese bøker på engelsk, da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg ikke, så jeg skal se nærmere på det !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane