Noen som har forslag til bøker jeg kan bruke på særemne? Har vurdert å sammenligne "De gales hus" av Karin Fossum med filmen, "appelsinpiken" av Jostein Gaarder med filmen, eller "Romeo og Julie" med nyere litteratur om forbudt kjærlighet, men er veldig usikker! Er det noen som har flere gode ideer? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

Det var noen flotte sider om temaet!
Annet forslag: om samliv med personer som blir syke. Hva skjer med familen? med sympatien og empatien? Linn Rottems Forestillinger om et hjem og Christian Jungersens Du forsvinner kan sammenlignes. Disse er nye bøker begge to, så den oppgaven har ikke blitt skrevet før :-)
Da jeg leste bøkene tenkte jeg nettopp at disse ville være interessante å sammenligne i en slik oppgave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKaren RamsvikKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja Solemdal