En tråd for opplysninger om /eller linker til tilstelninger som er relatert til litteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

25 september kommer Jon Michelet på Rygge bibliotek i regi av Rygge biblioteks venner. Han vil prate om "en sjøens helt", første bind og kanskje bind to. :O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Oslo bokfestival går høsten 2013 av stabelen torsdag 12.- lørdag 14. september.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er nå! Noen som skal dit?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde tenkt det, men så langt har det blitt sylting på meg i stedet. Nettopp ferdig med 2. runde plommesyltetøy; vurderer å kjøre kombi plommer og pærer i morgen. Plukkingen er unnagjort, så nå gjelder det å sylte mens frukten er fersk! Litt ergerlig, ettersom jeg hadde blinket ut noen interessante arrangementer. Kanskje jeg rekker et helt på tampen? God fornøyelse til deg hvis du skal fornøye deg og ikke bare jobbe!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk en tur innom debatt om den episke romanen med Henrik Langeland, Nikolai Houm, Herbjørg Wassmo og Helga Flatland i går. I dag blir det nok noen barnearrangementer. Ellers er det fast plass på lesebrett og e-bok-stand. Det er en flott festival i år også! Verdt å få med seg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

MuLi- musikk og litteratur-arrangement på Cafe Pi i Tønsberg, Vestfold. Første lørdag i hver måned. Klokken 16-19

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den 28. september blir det musikk og litteratur i Dokkhuset i Trondheim.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKaren RamsvikKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja Solemdal