Noen ganger er de lettleste et herlig avbrekk :) Har nettopp lest ferdig The mortal instruments-serien, og shadowhunter-konseptet var en ny twist for meg. Har du kanskje lest noe av True blood også?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

åå haha.. nå leste jeg feil, trodde du mente the imortal instrument serien :P haha.. Sånn gårre når en har dystleksi, går litt fort i svinga :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke helt om jeg har lyst faktisk, for jeg synes tv-serien er skikkelig dårlig og jeg fikk nok av vampyrer igjennom Twilight.

Men ja, de lettleste er et herlig avbrekk :) skal nok lese resten selv om jeg veit å som skjer :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er merkelige greier...jeg vokste opp med Den vesle vampyren-serien og sjangeren fortsetter og fascinere meg! Har bestilt den første Immortals nå, så få jeg se :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarenMarianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo Larsen