Er det noen her som har lest The Immortals-serien av Alyson Noël og som evt kan anbefale/ikke anbefale den? Jeg er også stor fan av True Blood serien, men er det noen som synes bøkene i serien er bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Jeg kjenner ikke til bøkene The Immortals, men kan ikke la vær å tenke på at mange vil gjerne leve evig, men er det 3 dager sammenhengende regnvær i sommerferien, så finner man liksom ikke på noe å gjøre,foruten oss som liker å lese da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er fra Bergen, så vi er vanntett :) Det må gjerne regne, så har jeg en unnskyldning for å sitte inne og lese!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg behøver ingen unnskyldning for å sitte inne å lese. Jeg bestemmer heldigvis over meg selv. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The immortals kjenner jeg ikke til. Men True blood bøkene har lest. Serien er veldig tro mot boka i bok 1, så den er litt tung å komme gjennom følte jeg siden jeg hadde sett det før. Men så skiller bok og serie mer og mer lag jo lenger ut man kommer. Jeg synes serien har tapt seg noe voldsomt de siste to sesongene. Virker som de har glemt handlingen og bare kjører på med blod, gørr og sex. Og det ligner ikke bøkene i det hele tatt lenger. Bøkene er mer naive, ikke fullt så groteske, men jeg synes de overgår serien på en sterk måte. Jeg virkelig elsker bøkene og er trist over at serien nå er ferdig skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Jeg begynte å lese bøkene lenge før de laget tv-serie av den, og jeg liker bøkene mye bedre. De siste par sesongene av tv-serien har jeg ikke orket å se engang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Greit å vite.
Jeg hadde en ide om å lese hele bokserien før jeg så TV-serien, så jeg satte tv-boksen til å ta opp. (Jeg er kanskje kjedelig sånn, jeg liker ikke å blande TV og bøker.)
Så langt har jeg tatt opp sesong 1, slettet sesong 1 ved et uhell, tatt opp sesong to OG tatt opp sesong 1 da den kom i reprise et eller annet sted, før jeg igjen ved et uhell slettet sesong 1 og da slettet sesong 2 i rent sinne
Hvis tv-serien taper seg er det kanskje like greit å ikke begynne å se den, og heller holde meg kun til bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sett hele serien og liker den kjempegodt. Det hjelper vel også at jeg er en liten fan av Alexander Skarsgård....Men nå har jeg heller ikke lest noen av bøkene ennå, så kanskje jeg endrer mening da..
Hvis du sliter med opptak av serien, kan jeg anbefale siden www.cokeandpopcorn.ch der alle episodene kan streames :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg synes jo kanskje det. Forsåvidt synes jeg de to første sesongene var bra, men fra sesong tre begynte det å bli frustrerende. Men det å se to sesonger når man vet at det kanskje ikke er så givende å fortsette etterpå, er kanskje ikke så fristende heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, nå tror jeg definitivt at disse havner på listen over kommende påfyll i hyllen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest begge seriene, og True Blood vinner klart. Det som er irriterende er at bøker og serie ikke alltid stemmer overens. Men bøkene er deilig lettvint lesing:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest den, og jeg likte den. Selvfølgelig er den lettlest og sånn, men noenganger bare trenger jeg lettleste bøker :P Det jeg likte best var hele opplegget om the shadowhunters. Det er ikke en twilight bok, ikke en true blood bok, men noe annet, med litt ekstra krydder. Har bare lest første boka, men jeg vet at jeg skal lese fortsettelsen etterhvert :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen ganger er de lettleste et herlig avbrekk :) Har nettopp lest ferdig The mortal instruments-serien, og shadowhunter-konseptet var en ny twist for meg. Har du kanskje lest noe av True blood også?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

åå haha.. nå leste jeg feil, trodde du mente the imortal instrument serien :P haha.. Sånn gårre når en har dystleksi, går litt fort i svinga :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke helt om jeg har lyst faktisk, for jeg synes tv-serien er skikkelig dårlig og jeg fikk nok av vampyrer igjennom Twilight.

Men ja, de lettleste er et herlig avbrekk :) skal nok lese resten selv om jeg veit å som skjer :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er merkelige greier...jeg vokste opp med Den vesle vampyren-serien og sjangeren fortsetter og fascinere meg! Har bestilt den første Immortals nå, så få jeg se :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarenMarianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo Larsen