Jeg gir boken terningkast 5, for godt språk. Plottet var også fengende, det var vanskelig å legge den fra seg, og jeg merket at jeg leste fortere og fortere, slik at jeg måtte tilbake for å få med meg hele teksten. Det var endel unødvendig tunge (blomstrende) formuleringer som forfatteren godt kunne droppet.

Jeg syntes også at boken var forvirrende. Det var vanskelig å finne ut hva som hadde skjedd og ikke underveis, men det var jo åpenbart meningen. Sånn sett en interessant vri.

Jeg likte ikke hovedpersonen, og da er det ofte jeg ikke liker boken, men ikke i dette tilfelle. Det er ingen favoritt, men som sagt fengende, og språklig sett god (med visse unntak). Det er nå min mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken