Leveransetida var superkjapp. Bestilte fredag, fekk bøkene i dag mandag.

Når det gjeld kvaliteten, så var bøkene prega av å ha stått i bokhyller i mange år. Smussomslaga var litt opprivne og falma. Eg hadde eit lite håp om at dei skulle sjå litt penare ut. Men utsjånaden var godt innanfor den beskrivelsen som var oppgitt på nettsida.

Ein kunne nok med litt flaks funne penare eksemplar av dei aktuelle bøkene til 1/5 av prisen på loppemarknad el.l, men gitt at dette var bøker eg skulle ha no med ein gang så er eg godt nøgd med handelen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det gikk raskt, ja :)

Kjedelig med kvaliteten, men å bestille brukt på nett er nok en sjanse å ta. Forhåpentligvis kan en være heldig også. Det lureste er nok kanskje å benytte sjansen når en er på bruktbokhandel selv, eller loppemarked. Da kan en lete ut fine eksemplarer.

Jeg synes egentlig 80-120 kroner for en bruktbok er litt dyrt. Er man heldig, finner man bøkene like billig/billigere på salg hos en nettbokhandel. Ihvertfall nyere bøker.

Men uansett, det var jo flott at du fikk skaffet bøkene før lesingen starter :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg burde ha nevnt at innbindinga under smussomslaga var strålande fin. Den ser nesten ny ut, på begge bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne T