Hei! Ser at jeg har hatt en annen leseopplevelse enn deg. Likte veldig godt at jeg ble overrasket i handlingen, og jeg syntes hun beskriver følelsene til Carmen på en dønn ærlig måte. Kanskje det er sånn vi tenker langt inne, men aldri i verden ville innrømme? Ikke vet jeg. Jeg likte i alle fall boken veldig godt :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det er interessant hvordan flere her inne opplever bøker forskjellig, men nettopp det gjør jo denne nettsiden ekstra spennende. Mine forventninger til boken var høye fordi jeg i årevis har elsket Fossum's bøker og alltid endt opp med høye terningkast. Jeg fikk en følelse, da jeg leste boken, av at denne ikke var gjennomarbeidet godt nok (litt hastverksarbeid). Men jeg slakter den ikke, boken er absolutt både interessant og leseverdig - men den "tok" meg ikke slik andre av hennes bøker har gjort.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokatta