Takk for initiativet, Lillevi - jeg er med! Hadde nok ønsket å beholde Sweet Thursday på lista (den "muntreste"/"snilleste" av Steinbecks bøker etter hva jeg husker) - men det får være måte på pirk i et ellers godt opplegg.

Jeg har forholdsvis nylig anskaffet meg Steinbeck: A Life in Letters, redigert og utgitt av Elaine Steinbeck (enke etter John) og Robert Wallsten i 1975, nesten 900 sider med John Steinbecks brev gjennom et langt liv. Slikt trenger man heldigvis ikke lese fra perm til perm, men kanskje jeg kan fylle ut romanlesingen litt her og der ved hjelp av brevene.

Skal prøve å henge med på leseplanen fra starten, men de siste to ukene i september er jeg på ferie. Lese skal jeg selvsagt, men kommunisere skal jeg ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Alle tiders torsdag er en av mine absolutt favoritter. Har humret og ledd meg gjennom denne -- alene og sammen med en venninne. Traff midt i hjerteroten. Ikke lett å utelate fra felleslesingen, men som du sier, det får være måte på....

Ønsker deg en riktig god ferie, Marit! Håper vi får høre fra deg etter hvert.

Leseplan kommer tirsdag, da er jeg hjemme igjen. Gleder meg til dette!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne T