Jeg har akkurat avsluttet Mitt liv, min frihet av Ayaan Hirsi Ali. Boken er både spennende,lærerik og inspirerende. Historier om sterke, stolte og modige kvinner fascinerer meg. Hun er kontroversiell, og jeg har lest igjennom mange artikler og diskusjoner om og av henne på nettet den siste uken. Selv om jeg ikke er 100 prosent for alt hun har stått og står for, så er hun utvilsomt en viktig stemme for mange muslimske kvinner.

Nå har jeg akkurat funnet frem Journal 64 av Jussi Adler-Olsen. Snakk om kontraster .-)

God helg til dere alle!

P.S. Jeg tenker det er naturlig at konsentrasjonsevnen varierer i hverdagen som alt annet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har akkurat avsluttet Mitt liv

No skremte du meg eit tidels sekund, før eg fullførte setninga ...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nå fikk du meg til å le :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig med deg, de siste årene har jeg også begynt å sette mer pris på kvinner som står opp for det de mener er riktig, selv om jeg ikke nødvendigvis er enig i alt. Nå hat ikke jeg kommet langt nok til å kunne kommentere enighet eller uenighet, jeg er fortsatt på barndomsdelen, men det er forfriskende å lese noe som kanskje kan provosere litt også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun provoserer meg ikke, men en del av de politiske ideologiene hennes befinner seg for langt til høyre for de fleste av mine indre overbevisninger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserIngeborg GHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir SundetWenche VargasHilde H HelsethSiljeMarit HåverstadStian AxdalAlice Nordli