Med dette lanserer eg følgende tese:
«Krimbok er lettkjøpt men tyngre å lese»
Men bunken av ulest den skal nok forsvinne
Og først Anne Holt med sin blinde gudinne

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hmm. At krim er tyngre å lese? Hvorfor det? Jeg leser gjerne krim når jeg trenger noe lett å lese.

Akkurat nå er det høstens bøker det går i - og jeg leser mange på en gang. Jordmora (skal på mottagelse med forfatteren på mandag), Og fjellene ga gjenlyd (Ny herlig bok fra Hosseini!), Fyrsten (fra i vår, lydbok, kjenner meg veldig godt igjen i miljøet), Stiklingen (Pax-bøker er alltid gode!), Stockholm (Plukket opp på kontoret på vei til bussen) og Mors Gaver (Cecilie Enger).

Blir ekstatisk nå som det er høstslipp på så mange gode bøker. Så akkurat nå deler jeg ikke konsentrasjonsproblemet ditt, Vibeke. Selv om jeg tidvis har problemer med å samle meg om bøker jeg også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg meiner ikkje det er tungt å lese, men at det ikkje er fullt så lett å lese som det å kjøpe ei bok som ser spennende ut. Dette baserer eg på ein observasjon om at det i ulest-haugen i bokhylla lettare hopar seg opp krim-bøker enn andre type bøker. Rett og slett fordi eg lettare blir frista til å kjøpe krim-bøker.

Så ser eg også at eg må prøve å få fram nyansane i det eg meiner litt betre i framtidige rim ....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det kan du ha rett i!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche VargasIngunn SReidun SvensliHarald KCatrine Olsen ArnesenSiv ÅrdalCaritaIreneleserBeathe Solberg