Hei, jeg må velge meg en nordisk roman (ikke krim), utgitt etter 2010, som jeg skal lese som pensum. Jeg har lyst til å velge en bok jeg ikke har lest fra før. Noen som har et forslag?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Josefine Klougart er en av de mest bejublede forfattere i Danmark for tiden. Den siste boka hennes heter 'En av oss sover' og er aldeles vakker! Det er en roman om kjærlighet til mennesker og steder, skrevet i et lyrisk språk som kan minne om det Virginia Woolf bruker. Boka er dessuten nominert til Nordisk råds litteraturpris i år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med å velge en svensk morsom bok. Karin Brunk Holmqvist har skrevet flere og Catharina Ingelman-Sundberg har skrevet Svindel og multelikør som også har hunor i seg. Om den boka kategoriseres som krim er jeg usikker på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen