Så bra at du ikke gir deg Ellen, jeg har ikke fått med meg det du skrev tidligere. Etter omleggingen ser det ut til at jeg misser noe av kommentarene/bokomtalene, og kanskje er det ikke bare er meg som gjør det, og det er synd. Det har blitt å uendelig mange bokomtaler om de samme bøkene at andre slik som din "drukner" fort.
Denne boka høres interessant ut og jeg er helt ening med deg at slik en biografisk fremstilt bok bør fange flere.
Din omtale er god den Ellen, om den er høyverdig eller ei er ikke det viktigste her på bokelskere, det viktigste er at andre også får lyst til å lese den. Hos meg havner den på "skal lese" lista mi med en gang. Takk!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege