Jeg har for noen dager siden skrevet både en bokomtale og hatt et innlegg om den biografiske romanen "Brevet fra Betsy". Boken er bassert på gamle brev og dreier seg bl.a. om forholdet mellom komponisten Halfdan Kjerulf og maleren Hans Gude og med Welhaven og hans Ida "svevende" i bakgrunnen.

Innleggene mine har - for å si det det sånn - vakt utrolig liten interesse;) Men jeg gir meg ikke, jeg nekter å tro at det ikke er flere her inne som kan synes at dette er interessant, selvom innleggene mine i seg selv ikke er så høyverdige. Boken derimot anbefales til alle med interesse for Norge på 1800-tallet. Her er en lenke til mine tidligere innlegg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Høres ut som en interessant bok! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er veldig bra at du fortalte om denne boken, Ellen - jeg hadde ikke registrert den av meg selv! Det har blitt vanskeligere å få med seg interessante bøker her inne, synes jeg - bokomtaler finner jeg jo bare om jeg aktivt søker opp en bok, og dét skjer jo ikke når jeg ikke har hørt om boken før. Bok-diskusjonstrådene forsøker jeg å se over, men de ruller så fort at det nok er mye interessant som drukner i mengden. Bra du skjønte at det var potensielle interessenter der ute, og postet om igjen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra at du ikke gir deg Ellen, jeg har ikke fått med meg det du skrev tidligere. Etter omleggingen ser det ut til at jeg misser noe av kommentarene/bokomtalene, og kanskje er det ikke bare er meg som gjør det, og det er synd. Det har blitt å uendelig mange bokomtaler om de samme bøkene at andre slik som din "drukner" fort.
Denne boka høres interessant ut og jeg er helt ening med deg at slik en biografisk fremstilt bok bør fange flere.
Din omtale er god den Ellen, om den er høyverdig eller ei er ikke det viktigste her på bokelskere, det viktigste er at andre også får lyst til å lese den. Hos meg havner den på "skal lese" lista mi med en gang. Takk!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er bra at du ikke gir deg, Ellen! Boka er notert (men må nok finne seg i å konkurrere med mange andre gode boktips...).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli Hagelund