Fant dette interessante intervjuet med Margaret Atwood i The Telegraph, i forbindelse med utgivelsen av MaddAddam, den tredje og siste boken i den dystopiske futuristiske trilogien hennes. De to første er Oryx and Crake og The Year of the Flood.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Fint intervju - takker!
Akkurat ferdig med "Flommens år"; veldig engasjerende. Og ikke så rent lite skremmende.

Har lagt "Oryx og Crake" og "Maddaddam" i ønskelisten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for intervjulink
PS Maddaddam er bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig, denne likte jeg svært godt!

Jeg har lest noen av de tidligere bøkene hennes som er fra nåtida. De var litt så som så. Men jeg synes MaddAddam-trilogien (framtida) og Alias Grace (historisk) alle er gode bøker. Så enten har Margaret Atwood blitt en bedre forfatter etter hvert, eller så er hun best når hun i tema beveger seg vekk fra nåtida.

Tror jeg etter hvert skal lese flere bøker av henne for å finne ut det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror hun er en av de som blir bedre med årene - men også at "speculative fiction" sjangeren er hennes favoritt. En kan skrive så mye bra om samfunnet nå ved å la historien handle om fremtiden :)
Har du lest En tjenerinnes beretning? Hvis ikke: Gjør det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noterer anbefalingen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig.
Og jeg gleder meg til å lese den.
Har foreløpig bare lest den første boken i denne trilogien. Og den leste jeg da den kom, så jeg må lese den om igjen før jeg tar fatt på Year of the Flood og MaddAddam ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har mye å glede deg til!!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmor