Jeg er "lesebrettleser" på femte året (kindle), den norske e-boka og dens dikkedarer har jeg for lengst mistet interessen for. De få bøkene jeg kjøper på norsk - er i papir.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Sier du det? Jeg har et Digitalbok touch-lesebrett som jeg har kjøpt på digitalbok.no, og som jeg er veldig fornøyd med - også i sterkt solskinn og med lang batterilevetid. Engelske e-bøker leser jeg på kindle-appen på Samsung tab. Synes begge deler funker bra - men det "norske" lesebrettet er litt mer behagelig for øynene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er i gang med mitt andre Kindle-lesebrett, fint i sola og godt for øynene (som alle lesebrett er), lang batteritid, jeg kan låne bøker fra mitt lokale bibliotek (USA), jeg kan låne og låne bort bøker til andre Kindle-eiere,(noe jeg ikke har benyttet meg av) og bøkene kjøpes ( de er billige) og lastes ned i løpet av ett minutt. Noe mer ønsker jeg meg ikke, i hvert fall ikke enda. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine Sevilhaug