Heisann
Jeg bare lurte på om noen vet om noen steder jeg kan få tak i Jussi Adler-Olsen: Kvinnen I Buret, Fasandreperne i innbundet utgave? Vet at de finnes i pocket, men er ikke så veldig glad i pocket. (Kall meg gjerne "sær") :-)
Forslag/Innspill mottas med takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er like "sær". Kjøper kun innbundet og aldri pocket. Det eneste jeg fant var på Finn.no. Jeg søkte på Jussi Adler Olsen på torget, og da kom det opp en annonse med en som solgte innbundne krimbøker av blant annet Jussi. Det sto ikke hvilke titler han hadde, men det kan jo være verd forsøket å sende en mail til han om de aktuelle bøkene. Lykke til:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

bokby.net skal ha "Kvinnen i buret" til salgs. "Fasandreperne" fant jeg dessverre ikke i noen av de nettbutikkene jeg søkte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg ser at til og med forlaget ikke lenger har innbundne utgaver i sitt sortiment - så da må man vel over på det private markedet eller bruktbutikker? Hva med å etterlyse på Facebook?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy Englund