Aaaalt for få bokelskere har lest denne boka. Den er veldig underholdende! Rod Stewart har kanskje ikke ført i pennen, men han har nok fortalt, for det er en ekte og humoristisk fortellerstemme her. En arbeiderklassegutt fra Nord-London, født i fredsåret 1945, som mer eller mindre tilfeldig ramlet inn i underholdningsbransjen akkurat da mulighetene var der.

Jeg fikk en følelse av hvordan det må være å være mann! Her er en sjarmør som oppfører seg fryktelig dårlig mot de fleste damene han er sammen med (selv om han virker som om han genuint er glad i dem) - er klar over oppførselen og legger seg flat - men LIKEVEL kan han fortsette like sorgløst. Jada, sånn gjør menn, vi kjenner vel alle til den sorten - ikke moro å bli utsatt for, men underholdende å lese om likevel. Her er tidsbilder fra seksti- og syttitall, en lang parade av kjente navn, kompiser, damer, konserter, stoff, familie, fotball og ikke minst HÅR... Stewart er avvæpnende selvironisk, og man må virkelig beundre pågangsmotet gjennom alle disse årene - opp og ned på popularitet- og kulhetsbarometre, fra rocker til popstjerne til avdanka til standardsanger. Han virker som en morsom fyr med evig godt humør - og avslutningen på boka er ubetalelig.

Føyer seg fint inn i rekka med Keith, Patti og Åge! Men der Keith var ondskapsfull og litt bitter, og Patti var litt fjern og poetisk, er Rod rett fram og hverdagslig, og ler like mye av sine egne feil og dumheter (og sinnssvake sceneantrekk) som av andre...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Denne boka skal jeg lese! Jeg har alltid likt Rod Stewart og de siste årene har jeg også fått øynene opp for The Small Faces/Faces. Det er ikke bare musikken, men hele mannen som fenger, selv om han nok er en mannsjåvinist som det holder... (ikke hatefull, ikke nedlatende, men litt fordomsfull i forhold til kvinner, - kanskje).

Etter å ha opplevd Rod Stewart "live" fikk vi litt "dilla" på nytt igjen her i huset. For en herlig mann!! Som du sier: selvironisk og med godt humør. Han fikk med seg publikum fra første stund! Jeg overtalte en venninne til å være med, selv om hun i utgangspunktet ikke "likte" Rod Stewart, - hun ble omvendt etter konserten.

Er boka like morsom og underholdende som mannen selv, ja, da har jeg noe å se fram til. Takk for påminnelsen, jeg fyller snart år og da står den på ønskelista!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for anmeldelsen. Må lese denne. Har ført opp boka på ønskelista mi. Jeg er jo forøvrig stor fan av The Faces.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjenner ikke til The Faces' musikk, men han skriver jo om tida med dem også, og du kommer sikkert til å like denne!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy Englund