[ Slettet av bruker ]

Viser 6 svar.

Kronglete å komme seg gjennom, men absolutt bryet verd! Tankevekkende på makronivå: Hva gjør det med et folk når venn-/fiendeforhold plutselig settes i revers? Hvilket grunnlag har man for å velge side/eventuelt la være å velge i det hele tatt? Pest eller kolera?

På mikronivå hadde jeg et inderlig ønske om at slutten skulle bli annerledes!

Periodevis var det litt vanskelig å holde rede på hvem som var hvem i persongalleriet - dermed falt jeg av lasset iblant og måtte gå tilbake og lese om igjen. Det ble tungvint. Jeg vaklet derfor lenge mellom fire og fem på terningen, men landet på en svak femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg at denne var "dryg", nå ga jeg den vel ikke de optimale "leseforhold", hadde lydboken med ut på gå- og sykkel-turer. Selv om jeg ikke hoppet over deler av den, ble det anstrengende å følge tråden av og til - men velskrevet var den, og ny innsikt i et kapittel av "Øst-historien" jeg ikke kjente så godt, fikk jeg også. Men må nok innrømme at jeg likte hennes Utrensning bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den filmen kan jeg ikke huske å ha sett reklame for. Det er kanskje ikke så lett for finske filmer å komme til norske kinoer?

Ut i fra traileren må jeg si at jeg tror ikke jeg orker å se filmen. Boka gjorde stort inntrykk, jeg har nok med å fordøye de bildene jeg allerede har i hodet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja, sannelig. Takk for opplysningen, det visste jeg ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karen RamsvikKristine LouiseTor-Arne JensenTanteMamieDinaKirsten LundLailaTheaTone SundlandEli HagelundLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11Hege