Da er det siste helg på verandaen før jeg må tilbake i "hulen" min, forhåpentligvis blir det hvertfall litt sol så jeg får fullført Wuthering Heights.
Igår begynte jeg såvidt på In One Person av John Irving, jeg er litt usikker på om dette er en bok som passer meg, men jeg får gi den en sjanse før jeg bestemmer meg. Det er noe som får meg til å lese videre.
Om jeg trenger noe med litt mer tempo så tenker jeg å prøve meg på The Shadow Hunter av Michael Prescott.

God helg bokelskere!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 25 svar.

Etter en tung uke med minimalt med lesing på grunn av sviktene konsentrasjon, har jeg nå i helga lest en del! Veldig deilig å forsvinne inne i bøkene igjen :)
Jeg har lest mesteparten av Glenn Cooper sin "De dødes bibliotek". Litt tung å komme inn i med mange navn og tre tidsepoker, men faktisk veldig spennende tiltross for at jeg det lenge har virket veldig opplagt hvordan det ender. Men, får lese ferdig og se om det ender som jeg tenker ;) Det er uansett spennende! Og jeg gleder meg til å ta fatt på hans neste bok, "Sjelenes bok", som er en slags fortsettelse. Den står klar i bokhylla :)
Ellers hørte jeg Erlend Loes "Muleum" på lydbok igår. Hadde stort tro på den, men ble skuffet. Det ble veldig feil at forfatteren selv leste, da hele boka er tankene til ei 18år gammel jente, og det meste av handlingen virket veldig usannsynlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste ut Minnet om en skitten engel av Henning Mankell i går kveld, og den føles litt diffus... En bra fortelling, noen observasjoner og poeng er som perler, men det var ingen veldig stor bok, så antagelig har jeg vel nesten glemt den innen året er omme... Etter ei tøff arbeidsuke tror jeg det blir noe lettere i rosa-sjangeren neste...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morgen i Jenin ble fullført sent igår kveld, og noe måtte jeg jo lese... så nå leser jeg Frokost på sengen av Eleanor Moran. Måtte ha noe kjempeenkelt å forholde meg til etter å ha lest Morgen i Jenin, for det var jammen meg ei bok som gjorde inntrykk! Grusom og vakker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal gjøre meg ferdig med Morgen i Jenin, og den er straks over, hva jeg fortsetter med etter den vet jeg ikke... Sterk bok, så kanskje jeg gir meg selv en pause.

God helg! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her nytes fortsatt late feriedager, og nå har til og med solen bestemt seg for å gjøre litt mer ut av seg..nærmer seg 17 grader nå... :p ...mye bedre å kunne sitte ute å lese, innetid blir det nok av i månedene som kommer :p
Holder for tiden på med Line Blikstads "New Frontier Hotel"...er ikke helt sikker på om jeg liker den enda. Er ikke helt komfortabel med skrivestilen hennes, klarer ikke helt å engasjere meg i boken...men historien er nokså god, så jeg kommer nok til å lese den ferdig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden VM i friidrett nettopp har startet blir det ikke så mye lesing kommende uke, men skal i hvertfall lese ferdig Byzans - Middelalderens Romerrige av Rudi Thomsen, leser litt av og til på Sølvbestikk og blank messing, og skal kanskje starte på Hodeløse menn og ihjelfrosne haikere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det blir ikke så mye oppdatering fra min side denne gangen. Jeg holder fortsatt på med Lars Kepler - Sandmannen. Har vel kommet halvveis i denne nå, men satser på å få lest litt mer i helga, og den kommende uka.

God lesehelg. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser alle Pollestads dagbøker om igjen,og har kommet til På feil klode?. Det er den nest siste av dagbøkene hans, håper han fortsetter, da han skriver utrolig bra og er artig å lese. Så det blir min helgelesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siste helg med ferie her óg, før kvardagen ventar med pensum (og forhåpentligvis fine haustdagar med bok på kafé, eller -kveldar med bok i sofaen). Eg jobbar heilt til bussen til byen går, men snik meg til å lesa "Three men in a boat" av Jerome K. Jerome i pausane. På lydbok har eg nett no fyrste bok i Beautiful Creatures-serien, som etter 3/4 enno ikkje har gripe meg (men som er lett å høyra når dagane går mellom bærbusker og frukttre). På bussen mot kvardagen vert det nok sjette Hitchhiker-bok, "And another thing..." av Eoin Colfer. Eg er spent på korleis den passar inn mellom douglas Adams sine klassikarar.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Første arbeidsuke etter ferien er over,godt,gikk greit å komme i gang,uten for store problemer. Godt at det endelig er helg og tid for å sette seg i godstolen med mine bøker;-) holder på med bøkene til Jussi Adler Olsen,ellers har jeg Lars Kepler i reserve.God helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Siste feriedag - i denne omgang - er over . Leser siste sider av "vidunderbarn", av R.Jacobsen. Vet ikke helt hvorfor den bare ble liggende...., men nå skal jeg i alle fall fullføre den før jeg "roter meg borti" en ny bok :-) Har allerede en ny klar nemlig; "Død manns fotspor" av Peter James - en helt ukjent forfatter for meg.

God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Prøver metoden til flere her inne, og leser tre bøker i slengen. Mia Berner som jeg har fått sans for etter Tretten, nå leser jeg "Fordi det er slik jeg ror". Etter å ha sett og lest Arne Lygre's "Jeg forsvinner" i fjor høst prøver jeg meg nå på de andre bøkene hans, først ut er "Tid inne". Jeg liker måten han skriver på, men det kryper litt innunder huden. Det var grunnen til at jeg likte "Jeg forsvinner", men det er sterkt på et vis. Det er hjemmebøkene. Bussboken for tiden, jeg tar jo buss også i helgene, er Edvard Hoem sin "Frøken Dreyers musikskole". Fått veldig sans for Hoem. Tre gode norske altså.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har tre bøker gående:
"Sluk" av LSC (papir) - vet ikke helt hva jeg syns. Noe deprimerende og litt merkelig.
"Saman er ein mindre aleine" (lyd) av Anna Gevalda. Virker kjempebra. Jeg er helt med i fortellingen
"Brobyggerne" (e-bok) av Jan Guillot. Ikke så bra som bøkene om Arn, men jeg strever meg fram på ski på Hardangervidda, bygger broer og jernbaner og liker det jeg leser.
Men - så har valpen vår blitt bitt av hoggorm og ligger der og er veldig slapp, så jeg vet ikke hvor mye jeg klarer å konsentrere meg. Men noe blir det nok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det høres ikke bra ut, du får ha lykke til med valpen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. Han er en tøffing som allerede nå har begynt å sprette rundt, så dette går nok bra. Forhåpentlig blir jeg ferdig med "Sluk". Er ikke helt med, har lyst til å begynne med noe som fenger mer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lever i min egen bokverden for tia ;)
I helgen skal jeg lese ferdig "Ceecee Honeycutts reddende engler".
Den virker lovende så langt :)
Har også "Rosa elefanter" og "Nostradamus testamente" liggende klare her.
Får se hvor langt jeg kommer.. Ønsker alle ei flott helg ! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei. Jeg som hadde gledet meg til den grå hverdag etter en lang og unødvendig ferie er ironisk nok sykmeldt resten av måneden. Det ble bare en dag etter første arbeidsdag og en liten halvtime dagen etter før jeg bare måtte dra hjem. Så jeg må slite med noen lange uker til. Lei av å trø hjemme nå, altså, men ikke noe å gjøre med det. Jeg får vel bare lese for å holde humøret oppe:)

I natt ble jeg ferdig med Unrest av Michelle Harrison. Kjedelig ungdomsfantasy som jeg er glad jeg er ferdig med. Har lest bedre bøker innenfor den sjangeren.

I helgen har jeg tenkt å bli ferdig med Marg&Bein: Dødens ansikt av Jon Ewo. Den er bare på 99 sider og burde ha lest den ferdig for lenge siden, men formen min er som en jo-jo. Denne uka har ikke vært like effektiv som de ukene har gått.

Jeg skal også lese videre i Historien om Pi av Yann Martel. Den er litt langdryg, men håper det tar seg opp. Har så lyst til å se filmen, men bok først.

Blir det tid til overs på søndagskvelden skal jeg begynne med Død i morgen av Peter James. Lenge siden jeg har lest noe av ham nå, og vanlig krim generelt.

Kos deg videre på verandaen, og ha en riktig god helg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Føler med deg, har vært i en liknende situasjon selv og husker hvor kjipt jeg syntes det var.
Håper det løser seg for deg snart :-)

Takk, jeg skal nyte de siste dagene mine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det:) Ja, det er kjedelig når kroppen ikke fungerer som den skal, og jeg liker ikke å være ubrukelig. Vil heller være på jobb. Jeg får bare ta tiden til hjelp.

God helg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes også at Historien om Pi var litt langdryg i bokform. Men filmen var ganske så bra, i alle fall som 3D-film på kino. Det er et av de få tilfellene hvor jeg synes filmen var bedre enn boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg får forte meg å lese boka for å se filmen:) Har hørt flere som har sagt at filmen er bedre enn boka, noe som er sjeldent:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat avsluttet For dagene er onde av Anne Karin Elstad. En fantastisk bok som det tar litt tid å fordøye. Føler at jeg trenger en litt lettere bok nå, så i helgen skal jeg kose meg med Barn av stormen 4: Mistanker av Merete Lien.

God lesehelg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen forsetter jeg med Wish you were here av Graham Swift, som foreløpig lever opp til forventningene. Har også så vidt kommet i gang med Silkefabrikken Harmonien
av Tash Aw. På lydbokfronten er jeg så å si ferdig med Gilead av Marilynne Robinson og håper å ta fatt på Against the Day av Thomas Pynchon.

Riktig god helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Planen for helgelektyren er herlig,
To ganger Tove med sommernostalgi:
Nilsen sin Skyskrapersommer, straks ferdig
Så blir det Jansson med sommerboka si

Godt sagt! (4) Varsle Svar

No må eg nesten flire litt
Desse to bøkene har meir til felles enn det eg visste.
Det viser seg nemlig at Tove Nilsen har skrive forord til utgåva mi (bokklubben, 2012) av Tove Jansson sin bok. Snakkar om samantreff.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege