Er litt lei av å lese/høre bøker som foregår i to eller flere tidsepoker. Det virker som alle forfattere har gått over til denne sjangeren. Er på utkikk etter nyere bøker som ikke foregår i flere epoker og som selvsagt er verdt å lese/høre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Min favorittbok går over kun ett år. Det holder for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner veldig godt hva du sier!! Er litt lei det selv...
Hvilke sjanger(e) er du ute etter, eller type bok/bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte meg Svindel og multelikør av Catharina Ingelman-Sunberg på Boklageret i dag. Tror det var et godt valg. Har i hvertfall begynt fornøyelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, leste om den nå! Det hørtes ut som en koselig og morsom bok :)
Ellers tittet jeg på favoritt-bøkene dine og fikk lyst å anbefale deg "Sirile gentlemen søkes" som er skrevet av samme forfatter som en av de tidligere favorittene dine. Den er litt i samme gate som den du nevner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

.. og den første jeg leste av henne var "Potensgiverne" - som sammen med "Rapsgubbene" var de beste....syns jeg da :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okei, så du har lest om de sirile gentlemennene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin Berg