Jeg har visst glemt hva jeg trykker på for å "følge" en bok....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

[ Slettet av bruker ]

Du klikker bare der det står "+Boksamling", og så velger du lesetilstand og bokhylle i de to nedtrekksmenyene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er slik jeg har lagt inn bøkene i min boksamling ja. Men det står ikke noe alternativ der om å "følge" en bok? Det kommer ikke opp noe slikt i min liste...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var det som stod på knappen før, etter 2 oppgradering. Nå legger man boken til ved å trykke på knappen +Boksamling. Mao så betyr det samme Boksamling/Følger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmm, jeg er ikke helt sikker på om jeg forstår hva du mener nå. Ved å legge til en bok i boksamlingen sin, følger man jo boken, selv om det ikke finnes noe eget alternativ som heter "følg" e.l. Eller etterlyser du en mulighet for å følge bøker uten å måtte legge dem til boksamlingen din?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Betyr dette at alle bøker man har lagt til i sin boksamling, dem følger man automatisk? Jeg har jo ikke behov for å følge alle bøker jeg har lest og lagt i boklisten min, bare enkelte av dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vel ikke så veldig lenge siden det var en diskusjon om dette med å "følge" bøker.

Det var vel omtrent rett etter at det "å følge bøker" hadde dukket opp som en mulighet, altså etter en omlegging av systemet her inne, merkelig nok ;)
Endringen var at man ikke lenger la bøker i boksamlingen, man "fulgte bøker", og da havnet de i boksamlingen... Noe mange av oss ikke helt forsto, fordi... vel, vi ville "legge bøker i samling", ikke "følge bøker".

NÅ ser det ut som ting er tilbake til "legg bøker i samling" (Hurra! ;) ), og da blir det naturligvis sånn at noen som foretrekker å "følge" bøkene ikke er fornøyde. (Fullt forståelig, selvfølgelig).

En løsning i ditt tilfele kan være at du legger de bøkene du er interessert i å "følge" i en egen bokhylle; "bøker jeg følger" eller noe sånt. Da får du både "komplett boksamling" og mulighet til å følge opp enkelte av bøkene dine her inne nøyere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men det løser vel ikke problemet, ettersom jeg forstår at hvis man "følger" en bok så kommer alle innspill rundt denne boken fram på siden min? Det får jeg jo ikke til ved bare å legge den i en bokhylle? Eller har jeg misforstått?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du trykke på "min side" -> "hva skjer" -> "bøker jeg følger" så får du opp alle innlegg rundt bøkene du har i din samling :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er det det betyr. :) Du følger de titlene du har trykket "+ Boksamling" på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTurid Kjendlie