Jeg er på utkikk etter "Estetisk salighet" av Stig Sæterbakken. Foreløpig har jeg bare funnet denne hos Skrotnissen.no, en netthandel jeg ikke har erfaring med.
Noen andre som vet hvor jeg kan finne denne boka? Har funnet den som e-bok på bibsys, men trenger den fysiske boka.

Håper noen kan hjelpe meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg tror ikke den er i salg lenger, så det kan hende at det blir vanskelig å finne den i fysisk format. Det kom en utgivelse i 2012, Essays i utvalg, som inneholder noen av tekstene fra Estetisk salighet. Er dog ikke sikker på hvilke eller hvor mange det er snakk om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Cappelen Damm holder på å utgi Stig Sæterbakkens samlede verker. Det Nye Testamentet kommer 10/10. Da kommer vel Estetisk Salighet noen måneder senere, så sant det ikke bare er skjønnlitteraturen de planlegger å gi ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30Thea