I går gjorde jeg et kupp. Jeg kjøpte bøker av ei venninne fra gymnastida. Hun skulle kvitte seg med masse bøker pga for dårlig plass. Der fant jeg lenge etterlengtetde skatter som jeg en gang eide. Hele boksamlinga mi måtte kastes etter en traumatisk brann i 2007 og etter det har jeg flittig samlet, både nye og gode, gamle godbiter. I går fikk jeg Torborg Nedreaas sine samlede verker i 7 bind. Gleder meg som en unge til å lese dem kronologisk og hilse på gamle favoritter som Bak skapet står øksen, Trylleglasset og de andre bøkene om Herdis, Av måneskinn gror det ingenting, Ved neste nymåne, bøker som ble slukt i studietida på 70-tallet. Enda er det flere av henne jeg ikke har lest, o, lykke ;-). Jeg fikk også tak i flere titler av Bjørg Vik, også en stjerne på 70-tallet og videre: Det grådige hjertet, Fortellinger om frihet, En håndfull lengsel, og en nyere fra 2000tallet: Forholdene tatt i betraktning. Neste favoritt jeg plukket med noen bøker av er Doris Lessing. Henne har jeg funnet en del av i bruktbutikker, men nå ble gamle favoritter som: Det synger i gresset, Jane Sommers dagbøker 1 og 2, 21 noveller med meg hjem. Det blir mange bøker å lese og glede seg til. Har en bunke på "skal lese" lista allerede, men det er bare godt. Da vet jeg hva jeg kan bruke de lange mørke vinterkveldene til, .....og pensjonisttida da, når jeg bestemmer seg for at nå vil jeg nyte mitt odsium, men det er ikke nå... ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Herlig med sånne bok-kupp :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, spesielt når en er så heldig å finne igjen bøker en har savnet. Går igang med bind 1 av Torborg Nedreaas samlede nå: Bak skapet står øksen og Trylleglasset. Blir et bra "gjensyn", eller hva en skal kalle det....gjenles.....;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Frisk NordvestDressmyshelfTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GTrude JensenEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenEli HagelundTonje-Elisabeth Størkersen