Tusen og en natt er utrolig bra, og enkelte klassikere er bra :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tusen og en natt skal jeg nevne for henne. Uun er ikke så veldig glad i klassikere. Har prøvd seg på noen mon hun kjeder seg rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg mener klassikere mener jeg ikke akkurat klassisk-klassikere, som Krig og fred, Anna Karenin, David Copperfield osv, da mener jeg også det som mange kaller barnebøker, men som egentlig også passer for voksne mennesker, som f. eks Trollmannen fra Oz, Pinnochio, (på engelsk) Charlottes Web, Anne Franks dagbok og slike bøker. Dette er bøker som man ikke kjeder seg med så lett, selv om de blir kalt barnebøker er de velegnet for voksne også :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandPiippokattaKirsten LundMarenMarianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit R