Jeg har en søster på 23 som stadig begynner på bøker, men stopper halveis. Hun sliter med å finne bøker som virkelig tar henne, som hun blir bergtatt av.

De bøkene hun har klart å lese igjennom er Barnepiken, Du tenker når du skjønner det selv, idas dans, bury my heart at wondedknee og Mengele zoo. Hun elsker Gutt av Roal Dahl.

Bøker hun har kuttet er blant annet Fifty shades of grey, harry potter, hobbiten, tusen strålende soler.... Hun får bare lesestopp..

Jeg har anbefalt henne Rush home road/ Reisen hjem.

Hva anbefaler dere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 16 svar.

"Hypnotisøren" av Lars Kepler . Umulig å kjede seg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stormenes tid av Ken Follett. Ganske nylig kommet ut på DVD også, som en gulrot etter boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun har allerede sett denne opptill flere ganger. Men jeg tror hun ville likt den om hun ikke hadde sett den :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har selv hatt god hjelp av "bokanbefalinger, bare for deg" som du finner øverst på siden. Der kan din søster få forslag på bøker som er basert på hennes terningkast, favoritter m.m. Det er utrolig hvor bra disse forslagene "treffer". Utfra de bøkene du nevner og som hun liker, tror jeg hun vil like "Snøbarnet", "Krystallslottet" og "Saras nøkkel". Lykke til

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sarad nøkkel har hun i hylla. Skal minne henne på den ;) tusen takk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Indias datter. Denne boka grep hvertfall fatt i meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal informere henne. Takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Biens hemmelige liv kanskje??? Og Jeg elsker deg og finner deg uansett(Jon Gangdal, samme som skrev Jeg tenker nok du skjønner det selv). Må tenke litt mer på den...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er noe jeg skal tenke på. Tusen takk.
Min søster har selv sett svarene og jeg har fortalt henne litt om bøkene.hun ble veldig interessert i jon gangdal. Hun skal lå begynne på fortellingen om sju bål.. noe alla bury my heart at wondedknee

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Noen kjenner mitt navn", av Lawrence Hill, synes jeg var fengende, lettlest og interessant. Handler bl.a om slavehandel og Sør-Afrika. Kanskje noe for din søster ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tenkte på den jeg og. Har den hjemme så da er den lett tilgjengelig for henne. Tusenvtakk for påminnelsen ;p

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk for svar :) skal la henne gå igjennom dem og se.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen og en natt er utrolig bra, og enkelte klassikere er bra :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen og en natt skal jeg nevne for henne. Uun er ikke så veldig glad i klassikere. Har prøvd seg på noen mon hun kjeder seg rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg mener klassikere mener jeg ikke akkurat klassisk-klassikere, som Krig og fred, Anna Karenin, David Copperfield osv, da mener jeg også det som mange kaller barnebøker, men som egentlig også passer for voksne mennesker, som f. eks Trollmannen fra Oz, Pinnochio, (på engelsk) Charlottes Web, Anne Franks dagbok og slike bøker. Dette er bøker som man ikke kjeder seg med så lett, selv om de blir kalt barnebøker er de velegnet for voksne også :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarenMarianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo Larsen