Som så mange ganger før er jeg nysgjerrig på hva svarene ville blitt, dersom man stiller de samme spørsmålene her, som det bokelskere.no gjør på facebook.
Derfor:
Hva har vært sommerens overraskende positive leseopplevelse for deg?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Mine største overraskelser er "Paradisoffer" av Kristina Ohlsson, en bok som jeg ikke hadde kommet til å lese hvis det ikke var for at jeg vant den, ettersom den er nr 4 i en serie jeg ikke har lest noe av tidligere.
Og "Frøken Livredd & kjærligheten" av Joanna Rubin Dranger. En herlig bok av en forfatter og illustratør som jeg ikke kjente til fra før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste Kate Mortons "Hemmeligheter" på hytta i sommer, som jeg likte overraskende godt. Jeg jobber i en bokhandel og har derfor rukket å bli dritlei av Morton før jeg i det hele tatt har rukket å plukke opp noen av bøkene hennes. Men denne koste jeg meg med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg har nummeret ditt" av Sophie Kineslla! Jeg liker egentlig ikke slike chick flick bøker, har aldri giddet å lese noen av Shopoholic-bøkene og var ganske skeptisk. Tenkte de passer best til tenåringer. Men der tok jeg feil! Den var veldig morsom og underholdende, og jeg måtte beherske meg for ikke å le høyt på bussen:) Gleder meg til å lese "Bryllupsnatten"!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette spørsmålet måtte jeg tenke lenge på for stort sett har man jo visse forventninger til en bok man kjøper. Etter en stund kom jeg allikevel fram til at jeg har lest en bok som overrasket positivt, det var Anne Franks Dagbok. Den må jeg innrømme at jeg leste fordi det er en bok man "skal" lese.Sett i lys av at den er skrevet av en tenåring ble jeg imponert, ikke så mye av skrivestilen og tankene, men av historien i seg selv. Den ga meg ett perspektiv som ikke er mulig å få av seg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble du ikke imponert av skrivestilen og tankene? Merkelig nok, for det er jo nettopp det de fleste blir imponert av, at Anne er så moden for alderen. Det ble jeg ihvertfall :) Sammenlignet med meg er jeg fortsatt ei umoden dum jente som ikke skjønner seg på noen ting :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var ikke det at jeg ikke ble imponert, men det var historien som grep meg. Da jeg leste denne boken var det ikke noen tvil om at den var skrevet av en tenåring, og selv om det er ett tydelig skille der man ser at hun får mer perspektiv, er det fortsatt tankene og problemene til en jente på 14 år. Jeg ønsker ikke å ta noe bort fra motet og styrken Anne Frank hadde, det å gå gjennom puberteten er en utfording i seg selv, å gjøre det mens man må være i skjul sammen med en haug andre mennesker og bekymre seg for krigen i tillegg, det hadde nok fått de fleste til å gå på veggen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jussi Adler-Olsen... jeg så for meg at han var noe oppskrytt, men jeg likte faktisk bøkene hans. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Sannheten om Anne-Kristin saken" av Ola Thune har for meg vert den største positive overraskelsen denne sommeren. Boka ble lest ferdig samme dag som eg begynte på den. Klarte ikkje å legge den fra meg.
Og det i konkurranse med Inferno og Jørn Lier Horst..!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

At jeg i det hele tatt har hatt konsentrasjon til å lese 11 bøker :):)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så langt : Ordsamleren av Gry Hovdenak Strøm :) Debutant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det må være bøkene til Jussi Adler Olsen, krim med humor, jeg leste Flaskepost fra P på under et døgn, ble ferdig nå i ettermiddag .. veldig spennende og midt i alt det grusomme, humor og varme, anbefales !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I og med at du skriver "overraskende" positive leseopplevelse, må det bli Himmelsk harmoni
av Péter Esterházy. Jeg hadde hverken hørt om forfatteren eller boken før jeg fikk den anbefalt i en boklek her på Bokelskere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var nettopp det med "overraskende" som jeg syns gjorde det så spennende! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn S