Noen som vet om Boklageret har nettbutikk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Må si at jeg ikke er så veldig imponert over Boklageret. Jeg har bare vært innom der ved et par anledninger, men jeg har ikke funnet så mange gode tilbud der. Jeg synes det er bedre å titte innom forskjellige bokhandlere på nett, finner som regel alltid noen gode tilbud der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvilke av butikkene har du vært på da?
Er stor forskjell på de forskjellige..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare vært på den på Oslo S. Ble ikke imponert der, men det kan jo hende at noen av de andre butikkene er bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt! Den er jo knøtt-liten!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var innom den på Amfi i Moss i dag. Noen gode tilbud hadde de jo,blant annet Harry Hole bøkene i innbundet versjon til kr 69 pr stykk. Men jeg kan fortsatt ikke si at jeg er sånn veldig imponert. Noen bra har de, men jeg hadde forventet meg mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar. Var på utsalget på Strømmen Storsenter i forrige veke og ble overrasket over de lave prisene. Men finst ikke noe utsalg i nærheten av der jeg bor. Hadde derfor håpet på en nettbutikk. Får heller hamstre inn bøker når jeg er på reise.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner deg veldig godt! Jeg er veldig glad i boklageret, men har ikke noe utsalg i nærheten jeg heller :( Men de jobber med å få opp ganske mange flere utsalg, så er jo lov å håpe på at det kommer i nærheten snart!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De har lagt den ned for å satse på å åpne flere utsalg..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://boklageret.no/
her finner du en oversikt hvor noklageret har utsalg. Jeg har ikke sjekket om de også har en nettbutikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen