Bokklubben har gitt ut de tre bøkene "Det vokser et tre i Mostamägg", "Himmelbjørnens skog" og "Som steinen skinner" i en samleutgave som de har kalt "Folket på Finnskogen" (som jeg forøvrig ikke finner her inne). Nå har jeg hørt at det skal finnes en fjerde bok om de samme personene, - er det noen som vet hva den heter?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Takk for denne tråden, Ellen - jeg er blitt stor fan av Britt Karin Larsen etter å ha lest først tatertrilogien hennes og så de to første finnskogromanene. Nylig fant jeg tredje bind fra Finnskogen i en bruktforretning, men jeg hadde ikke fått med meg at fjerde bind kom allerede i fjor! Hvilken produktivitet... da har jeg enda mer å glede meg til etter å ha lest de Larsen-bøkene jeg p.t. har på vent i bokhyllen min. :-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har sett samleboka på matbutikken også, til og med... Denne damen er nesten sambygding med meg, skulle gjerne møtt henne! Hun har dessuten stor kunnskap om taterne (hun har selv taterblod, syns jeg å huske) og de bøkene er bra... Mostamägg-serien har jeg kjøpt de tre første av og ikke lest ennå, og nå som det kommer flere, tror jeg de får kjøpes inn og ligge på vent til hele serien er ute, slik at jeg slipper å vente så lenge på neste! Har du skrevet noen bokomtale på dem?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har du noe å glede deg til, - de er veldig bra! Jeg har lagt inn bøkene enkeltvis, og skrev en liten kommentar til Norahs innlegg om "Det vokser et tre i Mostamägg". Jeg holder nå på med tredje bind og skal avgårde på biblioteket og låne det fjerde;) Og jeg har hatt første bind om taterne stående i hylla, så jeg skal nok ta for meg det etter at denne har fått sunket inn, - det kan kanskje bli litt mye på en gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

At du ikke finner den samleboka her inne, er vel fordi de fleste av oss har bøkene i 3 deler. Den 4de, før snøen kommer, er også veldig god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er den fjerde boka om skogsfinnene fra området mellom Hedmark og Värmland.
Før snøen kommer

Tar jeg ikke helt feil så kommer den femte til høsten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk skal du ha! Da har jeg jo mye mer å glede meg til! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli Hagelund