Er det mulig å redigere profilen (f.eks. skifte bilde) sin etter at den er ferdig opprettet? Mulig det er jeg som er tjukk i hue, men jeg klarer ikke å finne ut hvordan man gjør det. Noen som kan hjelpe?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja du går inn på "innstillinger", trykker på "bilde" velger file til bilde du vil hente opp, trykker på last opp bilde - tror du trykker på F5 etterpå. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det fungerte helt fint! Tusen tusen takk for god hjelp!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde slettet profilbildet mitt, fordi jeg ville laste opp et nytt. Men dette er visst umulig. Etter en stund blir forbindelsen til sida brutt. Det er ikke verdens største problem, men det er så irriterende når en ikke får det til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt plutselig greide jeg det - ved egen hjelp. Men jeg lurer litt: Hvor kan en få hjelp på dette nettstedet? Hvis en strever med slike og lignende problemer, mener jeg. Klart det er bra å løse det selv, men jeg aner ikke hvordan det gikk til. Neste gang står jeg vel der igjen...Fordi jeg har glemt det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare spør oss her inne, hvis du trenger hjelp her, haster det sannsynlig ikke så veldig, så du får nok svar innen noen dager.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christin SillibakkenCecilieLinda NyrudAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda Rasten