Hva synes dere om hennes bøker? Så henne på bokprogrammet i går, og har løpt og kjøpt "The litle stranger", så nå kan vinterferien begynne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Kjøpte Nattevakten på salg uten å vite noe om hverken bok eller forfatter. Synes boka var bra, og at spesielt den historiske rammen rundt historien var overraskende detaljert og overbevisende. Ellers gjorde ikke boka særlig inntrykk på meg, uten at jeg husker helt hvorfor...

Men, kunne forsåvidt tenke meg å lese mer av Waters, så jeg er spent på hva du synes :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nærmer meg no de siste 100 sidene, og storkoser meg. Ville ikke sett filmen for det ville blitt for creepy, men å lese en "skrekkfilm" på denne måten var nytt for meg, og kjempespennende. Leser den på engelsk, for Sarah Waters hadde sånt flott språk på Bokprogrammet,og det angrer jeg ikke på. Skal hente "Smaken av fløyel" (på norsk) i morgen, så da får jeg se hva oversettelsen gjør med språket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oj, det hørtes spennende ut. Har lest litt mer om forfatter og bok og funnet at jeg nok må lese mer av Waters. Høres ut til å være noe for meg - liker veldig godt litt gammeldags "krim" med historisk ramme. Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun er glimrende. Jeg har ikke lest den siste, men har den på listen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Renkesmed er også en fin bok av denne forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde aldri hørt om henne før jeg så Bokprogrammet i går (som jeg ser hver gang for å få lesetips) og gjett om jeg skal sjekke hennes bøker. Hun skriver i hvert fall i sjangeren som jeg interesserer meg mest for. Så jeg skjønner ikke at jeg har hørt om henne før. Men bedre sent enn aldri:) Er spent på hva du vil synes om The little stranger. For jeg fikk lyst til å lese den jeg også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av mine absolutte favoritter :-) Strålende bøker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okey, da skal jeg sjekke ut bøkene hennes. Jeg liker i hvert fall den kategorien som Bokprogrammet hadde om i går. Overnaturlig blandet med det gotiske. Jeg elsker mørk litteratur:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB