Flott Lillevi, jeg setter pris på din kritiske røst om boka "Drift". Jeg har også lest den i sin tid uten at jeg husker noe av den, og har ikke hatt behov for å lese mer av ham unntatt boka om Oda Krogh som jeg også syntes var bra.
Nå er jeg begynt på "Historien om Edvard Munch", er i startfasen men til nå er den noe "dau", håper den tar seg opp. Skal bli intressant å lese videre om malermester Edvard Munch.
Takk for din omtale og din ærlige mening, vi trenger flere som deg som setter et kritisk søkelyset på ei bok får så rosende omtaler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk, Karin! Som jeg har sagt flere ganger, synes jeg bokelskere er på sitt beste når ulike syn brytes mot hverandre. Elsker reelle diskusjoner om bøker!

Har tenkt en del på Drift også etter at jeg skrev innlegget og tviler på at Bjørnstad er "min" mann. Lar han i hvert fall ligge foreløpig. Hører mer enn gjerne hva du synes om Historien om Edvard Munch. Atle Næss har jo også en Munch-biografi. Tar med stor takk imot synspunkter på disse to bøkene, og ev. andre, om en maler jeg setter høyt og gjerne vil vite mer om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TralteKirsten LundLailaBeathe SolbergOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G