Så filmen da den kom ut og ble fort en Battle Royale fan, men leste ikke boka før nå. Fengslett, rett og slett fengslett.

Det er mye diskusjoner med Hunger Games vs Battle Royale, mange sier at det kom filmer og bøker før dette. Blant annet; lord of flies, mad max og en arnold film (husker ikke navnet) Men jeg har sett dem og og kan ikke fatte at noen mener at disse er lik HG og BR, som er et SPILL, A GAME.
Likte HG godt, men mistet fengslingen i bok 2. Jeg ville se mere spill, og det forsvant. Men jeg må immrømme at jeg synes BR er bedre bok og film, kansje fordi jeg viste om de før HG i det hele tatt kom ut :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice Nordliingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  Skage