Jeg leste denne essaysamlingen med STOR glede for noen år siden. I forbindelse med lesing av "The Great Gatsby" fant jeg den frem igjen, fordi jeg husker at hun hadde skrevet et essay om Gatsby. Jeg oppdaget nå at boken hennes bare er lest av noen få, ikke omtalt av noen og bare sitert av to, - men med flotte sitater som sier noe om hvor fin og tankevekkende boken er! Jeg vil derfor benytte anledningen til å anbefale den på det varmeste!

Det første essayet handler om ordet "hist" eller "yonder" som hun fikk forklart av sin far at var "mellom her og der", - et fascinerende sted! Hun opplevde ordet som eksempel på språklig magi, - en magi hun klarer å videreformidle i sine essay.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav Selfors