Hei :) Vet ikke om det er vanlig og spørre om bok leting her! men jeg har lenge hatt lyst å lese to bøker jeg leste da jeg var yngre. Problemet er at jeg husker hverken forfatter eller tittel! begge er ungdomsbøker. Fra 90 tallet tror jeg. Den ene handler om en jente som rømmer hjemmefra, og havner hos en enslig dame som bor alene i skogen. Den andre handlet også om en jente, som treffer og blir glad i en gutt som har HIV/AIDS. Noen bjeller som ringer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den andre boka du nevner er kanskje Kjære Timo av Elin Brodin?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den siste kan høres ut som noe jeg leste fra tl-klubben!
Prøvde å finne boka, men så lenge det ikke er lagret noen bokinfo på disse bøkene fant jeg dessverre ikke noe.. Du kan jo ta en titt på hylla mi med favoritter fra ungdomstiden og se om du finner noe som ser kjent ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en barnebok som ligner litt på den første du nevner: Josefin av Maria Gripe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen