Vi har mange av de her så det er ikke noe å bry seg om, mange av oss har til og med vært en sånn :-)

Har ingen praktiske triks til deg, men passer det best å organisere og døpe bokhyllene her inne etter hvordan du har det hjemme så gjør du det. Tror det du spør om har blitt etterlyst før, men såvidt jeg vet har det ikke kommet noe løsning på det.

Prøvde meg på litt forskjellig her inne i førsten jeg og, men etterhvert ga jeg opp. Å sortere etter sjanger ble bare tull, jeg synes det var så vanskelig å bestemme sjangeren på en bok at jeg aldri fant den igjen. Nå har jeg gjort så enkelt og kjedelig at jeg sorterer etter språk og fakta/fiksjon, med noen unntak. På den måten blir det ikke så mange hyller å lete gjennom da jeg stort sett husker om jeg leste den på norsk, svensk eller engelsk.

Bokhyllene privat har jeg heller ingen stor orden på, noe som har ført til at jeg ved flere anledninger har klart å kjøpe dobbelt opp av en bok. Å finne igjen bøkene er vanskelig, spesielt da de stort sett står dobbelt, det er ikke sjelden jeg får en overraskelse når jeg titter på de bakerste bøkene.

Lykke til, håper du finner en løsning på det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg og startet med å sorter bøkene mine her hjemme etter sjanger, men etterhvert som jeg fikk flere og flere bøker ble de bare stappa inn der det var plass. Vet sånn ca hvor de fleste er, men mange er nå så dypt begravd at det tar meg år å komme til bunns. Har for tiden mere system på DVDene mine, men de er fordi jeg sjelden kjøper noe nye lenger. Men drama, krig og western filmene ligger på bokrommet som jeg ikke kommer inn på lenger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege