Oj, dette ble veldig vanskelig denne måneden da jeg har lest 10 bøker og faktisk merket to av de som nye favoritter. Av terningkast har det vært to 6er, to 5ere, en 3-4 og resten 4ere.
Syns alltid det er morsomt å se tilbake på bøkene jeg har lest i løpet av den siste måneden :)
De beste bøkene er Faen ta skjkebnen av John Green. Den trenger vel neppe noen forklaring.
Se til meg som liten er av Ingrid Elfberg. Handler om Eva og hennes lille sønn Sebastian som hun nettopp har fått igjen etter en kidnapping og seksuelt misbruk. Politiet har tatt den de mener er skylding, men Eva tror ikke den rette er tatt. Vi følger hennes kamp for å beskytte Sebastian, og for å få politiet til å høre på henne.
Feilvare av Sarah Kuttner gir oss et godt bilde av hovedpersonens kamp mot angst og depresjon, men en god porsjon selvinnsikt og selvironi. Må si jeg er litt overrasket over at denne ikke er mer kjent her i Norge, så populær som den har vært siden den kom i Tyskland.
Må også ta med Frøken Livredd & Kjærligheten av Johann R Dranger. Mitt første møte med denne forfatteren og jeg elsket det! En tegnet roman om å tørre å ta sjanser for å få det bra :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Er jeg den eneste som er litt skuffet over den norske tittelen på The Fault In Our Stars, Faen Ta Skjebnen? Og coveret som var så nydelig på den engelske/amerikanske versjonen skuffet virkelig på norsk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet andre og har nevnt at det er et dårlig oversatt navn, men syns det er helt greit.
Coveret er jeg mer enig i!! Liker orginalen bedre, men regner med at det er for å understreke at det er en ungdomsbok....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har jo ikke noe å si på innholdet sikkert, men jeg synes det var så trist, for den engelske tittelen er hva hele boken går ut på, og et svar til noe en filosof sa... Men men, leser den på engelsk så jeg merker ikke noe til det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva syns du den skulle hett på norsk da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Feilen i våre stjerner :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde ikke hørt om noen av de bøkene du nevner her, derfor er det så fint at vi kan dele erfaringene våre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er det som er så spennende med disse trådene! Plutselig finner man en ny favoritt bok fra en forfatter man ikke hadde hørt om en gang :)
John Green er nok den eneste av de jeg ramser opp som mange her har hørt om. Boka hans har ligget på topp listene siden den kom både her til lands og i andre land, bl.a. USA.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana Wesserling