Interessant. Jeg ser at den er ansett for å være et av verdenshistoriens mest berømte verker, men jeg må innrømme at den var ukjent for meg. Takk for tipset, jeg skal lese litt om "Fyrsten" og forfatteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Eg skal ikkje på nokon måte prøve å late som om eg var merksam på denne boka før den tilfeldigvis fanga merksemda mi på den lokale bokhandelen. Nedsatt frå 399,- til 99,-, fantastisk flott innbinding (sjølv om kvaliteten kanskje kan diskuterast), og i og med at undertittelen var "Illustrert praktutgåve" så blei eg ståande å bla og beundre nokre av renessansekunstverka som er gjengitt i boka.

Likevel var det ikkje før enn at eg hadde sjekka boka nærmare på internettet, mellom anna her på bokelskere.no, at eg forstod at dette var ein skatt som eg berre måtte sikre meg. Skal seie eg var letta over at ingen andre hadde kjøpt den i mellomtida (der var berre eit eksemplar), og etter at eg no har lest igennom den så er eg glad for at forfengeligheita mi fekk meg til å plukke opp og bla i denne i ugangspunktet. For det var nemlig det første eg tenkte då eg såg boka: "denne vil sjå bra ut i bokhylla".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bøker som ser bra ut i bokhylla har ikke unngått min oppmerksomhet heller. Etter at jeg fant dette nettstedet har mange av de heldigvis blitt lest også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bøkene som jeg har vært opptatt av i sommer er kanskje Tunneler bøkene av Roderick Gordon og Brian Williams. De bøkene er kjempespennende og ganske nye! Seks bøker i alt og den sjette boka kom ut i Mai 2013! Det er litt fantacy, men også litt drama! Anbefaler, anbefaler!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen