Du vil ofte finne masse bøker på typisk back packer steder. Folk setter igjen bøker og bytter. Noen steder koster de bitte-litt. De fleste er på engelsk. Jeg var så heldig å finne Åndenes hus på en hostel i Shanghai. Hadde lest den før, men i mangel av noe annet leste jeg den tre ganger til. (ikke så god på å lese engelsk). Godt det var en god bok jeg fant!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det var sjelden mangel på bøker, leser heldigvis engelsk så det gikk bra. Er ikke uvanlig å finne bøker på nordisk heller, svensk var det endel av. Liker også følelsen av å bidra litt til disse små bruktbokhandlerne, kan tenke meg at de trenger det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KTonje SivertsenmgesiljehusmorLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaase