Det har vært lite lesing den uka, men satser på å lese ut Maria & Pappa - livet etter mamma denne helga. Det er en aldeles nydelig Kjærlighetshistorie skrevet av Pappa Marius etter at mammaen til Maria døde der han samler minner og forteller om kjærligheten dem i mellom til den dagen Maria blir stor nok til at hun ønsker å vite hvem mammaen sin var.
Ellers har jeg lyst å lese Frøken Makeløs og karrièren. Likte Frøken Livredd & kjærligheten, som jeg leste for et par uker siden, veldig godt - så forventningene til denne er ganske høye!
Etter det er det på tide meg noe krim og spenning igjen!! Vet ikke helt hva enda... Men har hatt sommerens første feriedag i dag, så satser på at det blir mye lesing fremover :)

God helg og sommer til dere alle!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ble ferdig med de to bøkene jeg nevnte i forrige innlegg på formiddagen i dag, og begynte da på Naken Frykt av Colleen McCullough. Jeg har selvfølgelig den norske utgaven, men fant bare den engelske her så følger den istedet for å legge inn den norske selv.
Må si jeg ble overrasket da jeg så at jeg er første "mann" her inne til å følge boka. Syns det virker som en spennende bok, men sliter foreløpig med at det er et veldig stort persongalleri. Noe som fikk meg til å gi opp boka da jeg kjøpte den i 2011 da den kom....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen