Boken handler om en forskrudd tenåring som lever et totalt urealistisk liv. Relativt høyt tempo. Leste den ut på noen timer. Litt usikker på hva jeg synes om den. Synes hovedpersonen lignet veldig på en litt ung Lisbeth Salander, som jeg har har sans for , men som har egenskaper/ kompetanse som knapt er mulig. Da disse er lagt til en 14 åring blir det kanskje litt i overkant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Troverdig og realistisk? Nei.

Ei bra, lettlest lita skrøne? Ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har problemer med å komme i gang med denne boka. Har prøvd et par ganger, men så har boka bare blitt liggende der. Jeg lover å prøve igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror den passer best for ungdom. Kanskje mest for eventyrlystne jenter i 14 - 17 års-alderen. Nå er det en stund siden jeg leste denne, men tenker "Uten en tråd" møter Lisbeth Salander light, kan være en kjapp oppsummering av handlingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas