"Verdens viktigste begivenhet" er tittelen på boka og er en fin oppsummering av innholdet. For den nybakte mor er nettopp dette det eneste som betyr noe: Ens eget barn. Verden går videre mens den nybakte lever i sin egen barselboble, noe som er uforståelig for den stolte, nybakte.

Boka handler om fire nybakte mødre som møtes i regi av helsestasjonen og som danner en såkalt barselgruppe - som i hovedsak har en sosial funksjon. Damene kjenner ikke hverandre fra før, men blir langsomt kjent med hverandre.

Dette er ikke en bok med stor dybde, den kan enkelt leses med forstyrrelser og avbrudd. Likevel tar den opp en del vanlige problemstillinger nybakte mødre støter på, som hvilken plass parforholdet skal få, hva gjør man med feministisk prinsipper når hverdagen slår en i hodet?

Boka er leseverdig selv om den ikke imponerer på noe vis. Den er helt grei.

Om du vil lese en litt annen anmeldelse, kan du besøke bloggen min: http://lammelaartanker.wordpress.com/2013/06/29/verdens-viktigste-begivenhet/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

En god oppsummering av boka. Og boka er lesverdig, og underholdende. Forfatteren tar noen situasjoner og noen av karakterene på kornet. En del refleksjoner i boka til ettertanke, og det forekommer også gode og originale språklige bilder. Absolutt ikke dårlig anvendt tid, og boka passer godt til lettere lesing i sommervarmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaoline